+31 (0) 10 244 4040 info@rmforwarding.com

QUALITY CONTROL

KWALITEIT BOVEN ALLES

Perishables Services is al jaren onze vaste partner voor keuringen van groente en fruit. Deze onafhankelijke kwaliteitscontroleur voert inspecties uit op een breed scala aan producten. Met deze inspecties biedt Perishables Services een transparante en inzichtelijk uitkomst over de kwaliteit van de producten. Met een kwaliteitsrapport brengt de keurmeester verslag uit van een aangevraagde keuring.

Het kwaliteitsteam van Perishables Services fungeert als spil tussen aflader en consument om het risico op onzuiverheden tot een minimum te beperken. Direct na lossing van container- of deelzending gaat de keurmeester aan de slag.

Wenst u op locatie te keuren? Dit is geen probleem! 

QC SYSTEEM

Het keuren van groente en fruit gaat via een volledig geautomatiseerd quality control systeem waar ook u als klant nieuwe en oude keurrapporten kan opvragen.

Fruit niet direct verkocht? Geen probleem, dagelijks wordt er langs de producten gelopen om goed beeld te houden hoe het fruit zich houdt in de koelcellen. Bij oneffenheden wordt er gecommuniceerd om problemen te voorkomen.

Locatie Schiedam

Mercuriusweg 12 / Haven nr. 406
3113 AR Schiedam

Locatie RIDDERKERK

Handelsweg 120
2988 DC Ridderkerk

T: +31 (0) 10 – 244 40 40
F: +31 (0) 10 – 476 65 30
E: info@rmforwarding.com

IFS CERTIFICATE

IFS Ridderkerk

ISO & AEO

ISO 9001
AEO